Ангелски Портал - Деца от Антарес и Ангелските Царства


Анна Меркаба - 27 Август 2014г.

Днес много неща се промениха. Видях откриване на феноменален портал на светлината. Ето какво ми казаха: Притокът на въплътени ангели се доставя на Земята. Децата, които се раждат от днес са нова вълна помощ, която пристига в нашата физическа реалност чрез тези прекрасни деца! Казано ми е, че този поток ще продължи през следващите 3 - 5 години. Така че, ако някой от вас очаква или някой от вашите приятели очаква, децата, които пристигат от сега са ангели и инкарнирани от Антарес. Тези деца няма да бъдат като другите, които сме виждали преди.

Ето и видео с актуална информация, където разкривам кои са тези Извънземни Същества:

(на английски)

Ще ги познаете по погледа в очите им, както и различните белезите по рождение, които ще бъдат споделени от всички тях. Тези белези ще имат почти геометрични фигури, тъй като тези деца ще ни покажат пътя на преодоляване на етерната и земната реалност чрез свещената геометрия. Всички от тях телепатично ще комуникират помежду си, всички ще комуникират с всеки в телепатични вълни. Моля настройте се към техните енергии, тъй като тази великолепна енергия ще ви пречисти незабавно. Моля, да им позволите да блесне светлината им и да им позволите да проучат техните интереси. Моля записвайте нещата, които те казват, тъй като това, което те казват, ще има огромно влияние върху нашата реалност.

Също така, портала, който бе отворен днес е позволил много повече ангелски същества от етерно естество, да влязат в нашия свят и ще започнат да ви се показват много по-бързо. Знам, че много хора изпитват-виждат ангели в небето, и много от тях ги виждат през нощта кръжащи около техните стаи. Това е на път да се увеличи, и много от вас, които не са ги виждали преди, ще ги видят! Ние сега сме подкрепени! Така, че следващите няколко месеца да се стекат толкова гладко, колкото е възможно, тъй като сме в разгара на Тетрад и наближаващите промени през Октомври наистина ще разтърсят нашето съзнание за пореден път.

Също така, Земята току-що бе приведена в съответствие с нова раса от нашето галактическо семейство, които са получили достъп до земляните от конфедерацията. Тези същества ще ни помогнат в сектора на технологиите, те ще работят в много тясно сътрудничество с нашите учени.

Това са "Билетите" на вселената, ако щете. Красиви доброжелателни същества. Те идват от съзвездие Пегас, планетата Озирис (което осъзнах, че е доста завладяващo, тъй като Изис сега е на земята), и те са известни като Equitarians. Те ще работят в тясно сътрудничество с нашите учени и ще изнесат информация за различни нови технологии в областта на науката, изкуството, медицината, и т.н., както и за подпомагане на финансовия сектор.

За пореден път ние навлизаме в много вълнуващи времена!

Линк към информацията за Тетрад (на английски език) 

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments